Je bekijkt nu De cliché gedachte: je mag niet “op zoek” gaan

De cliché gedachte: je mag niet “op zoek” gaan

Hoe vaak heb ik deze opmerking gehoord toen ik single was?

Misschien komt de liefde vanzelf als je 20 bent en volop in het studentenleven zit. Maar eens de 30 gepasseerd vond ik toch niet dat ik elke dag mogelijke partners tegenkwam😄

Ik vergelijk online daten vaak met een nieuwe job zoeken. Ja, misschien zal je wel eens gebeld worden door een headhunter. Maar als je een job wil die echt bij je past, dan ga je toch ook actief op zoek? Maar voor iets dat zo belangrijk is als de liefde vinden, zou je moeten achterover leunen en gewoon wachten tot die ene partner zomaar even aan je voordeur komt bellen?

Er is helemaal niets mis met actief zoeken. Ik geef graag toe dat ik actief gezocht heb. En een schat van een partner gevonden heb, die me elke dag gelukkig maakt.