Je bekijkt nu Dating apps zijn niets voor mij

Dating apps zijn niets voor mij

Ik begrijp je hoor, ik had in het begin hetzelfde gevoel. Online daten voelt wat geforceerd aan. En je bent zeker de enige niet die zo denkt: ik moet de eerste man of vrouw nog horen die zegt “dating apps: helemaal mijn ding”. 😄 

En toch zitten er wereldwijd miljoenen mensen op dating apps. Mochten die apps niet voor velen wél werken, dan zouden ze zeker niet zo’n succes kennen. 

Zelf woon ik in een klein dorp, had wel een goede vriendenkring, maar onmoette toch niet veel nieuwe mensen. En daarom besloot ik om mijn kans om de liefde te vinden te verhogen door toch maar een online dating profiel aan te maken. Gelukkig maar, want op die manier heb ik wel mijn vriend onmoet!

Natuurlijk is het niet zo dat je de eerste paar uur dat je zo’n app gebruikt meteen de liefde van je leven ontmoet. Het is niet anders dan in het “echte” leven: ook daar moet je eerst heel wat mensen leren kennen eer er iemand tussen zit die je aanspreekt. Maar ook al passen dating apps misschien niet in je idee van die ene romantische ontmoeting, ze verhogen wel je kans om de liefde te vinden. ❤️❤️❤️

Dus waarom het niet uitproberen? En als je het uitprobeert: waarom niet meteen het goed doen, dus neem een mooie foto van jezelf – of laat een paar foto’s nemen-, schrijf er een leuk tekstje bij en go for it!👍